From Behind Enemy Lines

From Behind Enemy Lines Kotipaikka
Helsinki / Detroit

Esittely

From Behind Enemy Linesin on musiikki eklektinen yhdistelmä jazzia, bluesia ja funkkia. 

From Behind Enemy Lines on kvartetti kokeneita veteraanimusiikkoja, joita yhdistää Yhtyettä johtavat saksofonisti-vokalisti Larry Price ja rumpali-vokalisti Dr. Professor Leonard King Jr.

Wilmingtonista kotoisin oleva kokenut saksofonisti/vokalisti Larry Price on asutnut suomessa viimeiset kymmenen vuotta. Price on esiintynyt uransa aikana mm. Quincy Jonesin ja Nancy Wilsonin kanssa. Hän on toiminut musiikaalisena johtajana ja soittajana newyorkilaisessa The Spirit of Life Ensemblessä ja esiinynyt James Carter and his organ trion kanssa.

Dr. Professor Leonard King Jr. on rumpalin uransa aikana soittanut monissa maailmanluokan kokoonpanoissa. Viimeiset kymmenen vuotta hän on toiminut The James Carter Organ Trion rumpalina ja vokalistina. Aktiivisena säveltäjänä ja sovittajana hän johtanut perkussio- ja big band ryhmiä Detroitin alueella ja ympäri maailmaa.

Urkuri Chris Codish on arvostettu soittaja ja säveltäjä Detroitin musiikkipiireissä ja monivuotinen Detroit Music Award-palkinnon voittaja. Hän johtanut The Brothers Groove-yhtettä ja kiertänyt maailmaa mm. Hiram Bullockin, Harvey Masonin ja Lucky Petersonin kokoonpanoissa.

Kitaristi Ron Englishin juuret ovat blues-, broadway-, bebop-, avant-garde-, funk-, motown- ja gospel musiikissa. Hän kiertänyt the Four Topsin, Martha Reeves & the Vandellasin, the Supremesin ja Mary Wilsonin kanssa, sekä levyttänyt Gladys Knight and the Pipsin kanssa. Ron opettaa jazz-teoriaa ja on pitänyt työpajoja ja luentoja monissa yliopistoissa Yhdysvalloissa.

Yhtye on julkaissut vuonna 2013 “Out From Behind Enemy Lines” tupla-CD:n. 

Larry Price - saksofoni ja laulu - Finland
Dr. Professor Leonard King Jr. - rummut ja laulu - USA
Ron English - kitara - USA
Chris Codish - urut- USA

www.larryprice.org

Teknistä tietoa

Konsertin kesto on noin 2-3 tuntia. Yhtye tarvitsee äänentoiston lisäksi vahvistimet, rumpusetin ja urut.

Yhteystiedot

Larry Price
Price-Port Productions
Fleminginkatu 25 B 26
00500 Helsinki
p. 0400 651 739