Kaminá

​Michael Kjær
Esittely 

Kaminá kutsuu kuuntelijan matkalle äänimaailmaan kukkien ja lintujen maailmassa, maisemissa ja vuoristossa ilmeikkään minimalistisen intiimin tunnelman kautta. Kaksikko tapasi musiikin kautta Helsingissä ja heidän kappaleitaan innoittavat heidän tarinansa, muistot ja äänet maailmalta. Kaminá on toiminut aktiivisesti vuodesta 2016 lähtien eri areenoilla Suomessa ja Tanskassa, kuten Alice vuonna 2018, Spot-festivaali vuonna 2017, Jazz Aarhus -festivaali 2017-2018, Global Fest-SibA vuonna 2017, Tenho vuonna 2017 ja Kampin hiljaisuuden kappeli 2017.

Natalia Castrillón on klassisesti koulutettu harpisti Kolumbiasta, joka on kiinnostunut maailmanmusiikista, kokeellisesta improvisoidusta musiikista ja yhteistyöstä muiden taiteenalojen kanssa. Hän tuo musiikkiinsa monipuolisia ja innovatiivisia ääniä harpustaan. Hänellä on maisterintutkinto Sibelius-Akatemian maailmanmusiikin ohjelmasta.

Kamilla Haugaard on tanskalainen laulaja, lauluntekijä ja pianisti, jolla on voimakas tapa käyttää ääntään ja ääniä pianolla. Hän tuo maailman musiikin, jazzin, popin ja vapaan improvisaation innoittamiin musiikkielementteihin. Hänellä on maisterintutkinto maailmanmusiikista Århusista, Tanskasta

Natalia Castrillón​ (Kolumbia) - harppu, taustalaulu
Kamilla Haugaard​ (Tanska) - laulu, koskettimet

Teknistä tietoa 

Esityksen kesto ja teknisistä tarpeista sovittavissa tapauskohtaisesti.