Luca Gargano & Rhythm Music Orchestra

Ari-Pekka Darth
Kotipaikka 
Helsinki
Esittely 

Luca Gargano & Rhythm Orchestra soittaa suurten italialaisten artistien tunnetuimpia biisejä kuudelta eri vuosikymmeneltä. Orkesterin perusohjelmisto on tanssittavaa 50-70-lukua, mutta mukana on pari tuoreempaakin kappaletta; twistiä, chachata, rokkia, poppia ja hienoja ikivihreitä mm. seuraavilta artisteilta: Renato Carosone, Adriano Celentano, Lucio Battisti, Vasco Rossi, Jovanotti.

Art Goes Kapakka (Dubrovnik 2010 & Le Bonk 2012), KontuFestari 2013 (Italian kulttuuri-instituutin kutsumana), Espan lava, yksityistilaisuudet. Yhtyeessä on 9-10 jäsentä, eli lavan tulee olla riittävän suuri. Luca Gargano on italialais-suomalainen laulaja-lauluntekijä ja orkesterin keulahahmo. Tilaisuudesta riippuen ohjelmistoa voidaan painottaa vanhempaan (1950-1970-luvut), tai tuoreempaan ja rockimpaan italialaiseen musiikkiin. Ohjelmiston uusimmat kappaleet ovat vuodelta 2013, ja orkesteri on julkaisemassa levyllisen omaa italiankielistä musiikkia tulevan talven aikana.

Luca Gargano – laulu, kitara
Altti Uhlenius – kitara
Jukka Jylli – basso
Risto Rikala – rummut
Timo Pudas – koskettimet
Pope Puolitaival – saksofoni
Mika Ryhänen – perkussiot
Mariella Gargano – laulu
Katri Silolahti – laulu, koskettimet

Teknistä tietoa 

Bändi voi soittaa 1 x 60-90 min setin  tai 2 x 45 min settiä. Bändi voi esiintyä akustisesti ja tarpeen vaatiessa myös hiukan riisutulla kokoonpanolla.