Musiikinopettajia

Aasia

Helsingin balalaikkaorkesteri

Maailman toiseksi vanhin balaikkaorkesteri kouluttaa uusia balalaikan, domran ym. soittajia. Harjoitukset Vuosaaren Vuotalossa, Helsingissä.

I Wayan Sutisna ja Sanna Karlsson-Sutisna

Balilaiset temppelitanssit ja balilainen kulttuuri. Laaja opetuskokemus mm. Kuopio tanssii ja soi -festivaalilta, Helsingin monikulttuurinen keskus Caisasta jne. Tanssien opetuksen lisäksi luentoja aiheesta ja uutuutena myös rebab ja gender -instrumenttien soitton ja rytmien opetusta. Sanna ja erityisesti tanssiteatteriin perehtynyt I Wayan opettavat myös erikseen.

Peali Mitra

Intialaisen klassisen musiikin sekä kansanmusiikin yksityisopetusta kaikenikäisille opiskelijoille.

Prem Gurung

Prem Gurung opettaa Newari-rumpumusiikkia, hän opiskelee Masters in Global music ohjelmassa Sibelius-Akatemiassa. Prem Gurungilla on kandidaatin tutkinto Kathmandu-yliopistosta Nepalissa etnomusikologiassa. "Haluan jakaa perinteistä kansanmusiikkia ja erittäin hienostuneita Newari-rumpumusiikin perinteitä, ja sen ainutlaatuisia rytmikuvioita." Hän soittaa myös Sarangi-jousisoitinta.
www.facebook.com/pregurung

Shankara

Workshoppeja intialaisesta ja nepalilaisesta musiikista ja soittimista. Niin kouluille kuin ylemmille oppilaitoksillekin.

World Music School Helsinki

Musiikin opetus · Helsinki

WWW
Facebook

Afrikka

Arnold Chiwalala

Tansanialainen tanssi ja musiikki. Arnold on opettanut mm. Bagamoyon kuulussa valtion taidekoulussa Tansaniassa. Suomessa hän on vetänyt monia kursseja mm. Haapavesi Folkin yhteydessä ja muualla Suomessa sekä Englannissa, Ruotsissa ja Saksassa. Hän on pitänyt työpajoja ylä- ja ala-asteen kouluissa ja hän on kurssittanut myös musiikin opettajia. Korkeakoulutasolla Chiwalala on opettanut Sibelius-Akatemiassa, Teatterikorkeakoulussa ja Tampereen yliopistossa.

Aviv Ben-Yehuda

The Joy of Drumming -työpajat afrikkalaisen djembe-rummun soitosta, malinke-rytmeistä jne. Aviv Ben-Yehuda on israelilaissyntyinen lääkäri, joka on harrastanut rumpujen soittoa lapsesta asti. Hän on opiskellut mm. kuubalaista rytmiikkaa ja afrikkalaisten Malinke- ja Ewe -kansojen polyrytmiikkaa. Viimeiset viisi vuotta hän on opettanut Norjassa, Israelissa, Intiassa ja Suomessa. Opetuskokemusta mm. Sibelius-Akatemiasta, Pop & Jazz konservatoriosta, Taiteen ja viestinnän oppilaitoksesta ja Keski-Helsingin musiikkiopistosta.

Cheza Ngoma

Tamperelainen Cheza Ngoma ry on opettajansa Menard Mpondan johdolla järjestänyt tansanialaisen tanssin ja rummutuksen kursseja jo vuodesta 1996. Säännöllisiä ryhmiä on kaksi, alkeisryhmä sekä esiintyvä ryhmä. Afro-workshop kokemusta on myös ja lapsille on järjestetty omia afrotunteja mm. kouluissa ja päiväkodeissa.

Etnosaari

Afrikkalainen heimotanssi, Ndombolo-tanssi, afrikkalainen rummunsoitto, rummunteko ja swahilin kieli. Etnosaari järjestää kursseja ja opettaa tilauksesta erilaisia ryhmiä, yksityisiä asiakkaita ja yrityksiä. Opetusta on mahdollista järjestää ympäri Suomen.

Faouzy Fawaz

Faouzy Fawaz on guinealainen muusikko ja laulaja/tanssija joka on esiintynyt ja opettanut muun muassa ympäri Suomea, Guineaa ja Senegalia, Hänellä on laaja kokemus opettamisesta lasten ja aikuisten opettamisessa, ja on esiintynyt monihenkisten tanssi- ja lauluryhmien kanssa isoilla festivaaleilla eri maissa, mukaan lukien Maailma kylässä -festivaali Helsingissä. Hän on intohimoinen ja lämminhenkinen esiintyjä ja opettaja, joka kykenee inspiroimaan kaikenikäisiä oppilaita oppimaan perinteistä länsiafrikkalaista kulttuuria.

Hän pystyy opettamaan suomen, ranskan ja englannin kielillä sekä afrikkalaista soittamista että laulamista.

Hän opettaa soittamista bolonbatalla, gongomalla ja djembe-rummulla, Lisäksi hän pystyy korjaamaan ja rakentamaan kyseisiä instrumentteja.

https://www.facebook.com/faouzy.fawaz/videos/vb.100001794272676/85425247...

Galaxy

Senegalilaiset rummut, rytmit ja tanssit. Galaxyn jäsenet ovat erinomaisia ja kokeneita rytmikurssien vetäjiä, joille on vuosien mittaan kertynyt opetuskokemusta ympäri Suomen tehdyissä työpajoissa ja oppilaskonserteissa. Galaxyn jäsenistöstä löytyy opetusosaamista niin sabar-rumpujen sekä puhuvan rummun eli taman opetuksessa, kuin tanssissa ja vaikkapa afrikkalaiseen kitarointiin tai saksofonisointiin ohjauksessa.

Good People

Afrikkalaisen musiikin opetusta mm. kouluihin ja päiväkoteihin. Yhdistyksen pyörittämässä Good People's Bandissa vaikuttaa moni tässä luettelossa erikseenkin mainittu afrikkalaisen musiikin ja tanssin opettaja.

Ismaila Sané

Afrikkalaisen baletin soolotanssija ja lyömäsoittaja: Ballets Bougarabou (Dakar, Senegal), Ballets Africains (Dakar), Ballets Mansour Gueye (Dakar sekä Ranska ja Espanja). Tunnetaan myös lyömäsoittajana mm. Piirpaukesta, Galaxysta, Senfistä ja monesta muusta yhtyeestä. Sané on yksi kansainvälisen Global Percussion 14 lyömäsoittajan erimaalaisista soittajasta. Tunnustuspalkintoja: Vuoden Lempo 2003, Kalevala Korun kulttuurisäätiön ainoan kerran jaettu tunnustuspalkinto 2005 Senfin monikulttuurisesta työstä, sekä Galaxyn jäsenenä Suomi-palkinto 2005. Yksi Lempo-Folkin taiteellisista johtajista ja toinen Opekon "Yhteinen Sävel 1-3"- sekä "Elävä Afrikka"-koulutusohjelmienn pääkouluttajista. Opettaa niin länsi-afrikkalaista tanssia kuin lyömäsoittimia (djembe, bougarabou jne.).

Issiaka Dembele

Länsi-Afrikkalaisten instrumenttien soiton opetusta. Instrumentteina pentatoninen, diatoninen ja kromaattinen balafon, kora, djembe, lounga, tamani, bara ja kalebassi. Opettaa myös burkinafasolaista laulua ja tanssia. Musiikki-interventioita konservatorioissa Ranskassa, Portugalissa ja Sveitsissä. Musiikinopetusta ja työpajoja Saksassa, Togossa, Benessä, Burkina Fasossa ja Suomessa. Opetuskielet suomi ja ranska.

www.facebook.com/issiakamusic1
www.soundcloud.com/issiaka-dembele
www.youtu.be/w_FOAxSAl-4

Joona Kora

Opetan Helsingissä perinteistä länsi-afrikkalaista koran soittoa. Olen opiskellut koran soittoa Burkina fasossa koramestari Issiaka Sanogon johdolla ja opettanut koransoittoa Suomessa.
www.joonakora.com

Maarika Autio

Länsiafrikkalaisen balafonin, kora-harpun ja tanssin opetusta. Maailmanmusiikin maisteri Maarika Autio antaa soittotunteja niin yksityis--kuin ryhmäopetuksena eri-ikäisille harrastajille aloittelijoista pitemmälle ehtineisiin. Afrikkalaisia tansseja hän on opettanut jo vuodesta 1993 (mm. Tanssivintti, Tanssiopisto, Kallion Naisvoimistelijat, tiiviskursseja eri puolilla Suomea).

Mama Africa

Länsiafrikkalainen tanssi ja musiikki, djemberummut. Mama African Boucar Gaye on vetänyt kursseja ja opintopiirejä Suomeen tulostaan asti (1997). Niin Turussa kuin Turun ulkopuolellakin.Mm. Pietarsaaren konservatoriossa, Turun taideakatemiassa, Turun musikkiopistossa ja monissa kouluissa. Petra Hongell on ollut mukana aluksi tulkkina ja nyttemmin lähinnä säestäjänä.

Mousse & Sabasy N'diaye

Senegalilaiset rytmit, tanssit ja sabar-rummut. Ndiayen veljekset ovat jo monille suomalaisille lapsille ja aikuisille tuttyja rytmikurssien vetäjä.

Ossi Raippalinna

Ossi Raippalinna opettaa pääkaupunkiseudulla länsiafrikkalaista rummutusta, erityisesti djembe- ja dundunmusiikkia.
Hän on kokenut opettaja, hän on opettanut rummutusta suomalaisille vuodesta 2006 lähtien. Hänen selkeät opetusmetodinsa takaavat ensikertalaisellekin iloisen ja antoisan rummutuskokemuksen. Ossi on saanut oppinsa länsiafrikkalaisilta mestareilta. Hän on opiskellut djembemusiikkia mm. Senegalissa, Burkina fasossa ja Malissa.

Outi Kallinen & N'Fanly Camara

Afroahjo tarjoaa länsiafrikkalaisen, erityisesti guinealaisen, tanssin ja musiikin (djembe, dundun, balafoni, laulu) kursseja Suomessa, perheafrotunteja sekä vuosittain leirejä Guineassa ja Gambiassa. Pidämme tilauksesta yksityistunteja ja tulemme opettamaan erilaisiin tapahtumiin ja tyky-päiville. Pääopettajat ovat N'Fanly ”Alya” Camara ja Outi Kallinen, kursseilla myös vierailevia opettajia mm. Guineasta.
Myynnissä on pieni valikoima ammattitason soittimia (djembet, dundunit, balafonit, krinit ym.), tarjolla myös soittimien huoltoa ja esim. djemben kalvon vaihtoa. Afroahjon kautta voit tilata keikalle afrikkalaista musiikkia ja tanssia esittävän Lanyi-trion tai yli kymmenhenkisen Wonuwali-ryhmän.

Richmond Ghansah

Richmond Ghansah pitää djembe-työpajoja lapsille, nuorille ja aikuisille. Ghansah on opiskellut musiikkia muun muassa Pape Sarrin pitkäaikaisena oppilaana. Richmond voitti SakuStars ammattikoulujen välisissä kultuurikilpailuissa kultaa kategoriassa "lyömäsoittimet" vuonna 2008 ja 2010. Vuonna 2009 hän voitti samassa kategoriassa hopeata. Ghansah on pitänyt työpajoja 12 -vuotiaasta asti eri kouluissa, tapahtumissa ja seminaareissa. Vuodesta 2007 hän on ollut myös tekemässä vuorovaikutteista, tarina-teatteriesitystä nimeltä Kalebassin Kertomaa - Nigerialaisia Tarinoita, jossa hän on toiminut sekä muusikkona että djembe-työpajan vetäjänä.

World Music School Helsinki

Musiikin opetus · Helsinki

WWW
Facebook

Zamburu/PriMus ry

Nakkilan näpsäkät rumpalit ovat opettaneet senegalilaisia rytmejä, lauluja ja tansseja jo kymmenisen vuotta ihan kotimaisin voimin. Opetuskokemusta on kouluista eri puolella Suomea, Kaustisen Ala-Könni -opistosta, Äetsän kansanmusiikkikursseilta ja Turun taiteen ja viestinnän oppilaitoksesta.

Australia ja Tyyni valtameri

Robin DeWan

Australian aboriginaalien perinteinen yirdaki (didgeridoo)-soitin. Robin antaa yksityistunteja. Hän on kirjoittanut instrumentista oppikirjan, jota voi tiedustella häneltä itseltään.

Balkan ja Lähi-itä

Afshin Ardalan

Klassinen persialainen kitara ja setar (persialainen soitin). Opettanut mm. Azad University of Shiraz (2006-2008), Tehran University of fine arts (2001-2004), Shiraz Culture House (2000-2006), Mahoor music School (2002-2008), Baritone Music School (2004-2008)

Anna Dantchev

Anna Dantchev on suomalais-bulgarialainen laulaja ja kouluttaja. Hän opettaa bulgarialaista lauluperinnettä niin vasta-alkajille kuin jo lauluperinteeseen hiukan tutustuneille. Kurssit voidaan räätälöidä ryhmän tarpeista riippuen. Myös yksityistunnit ovat mahdollisia. Hän on pitänyt kursseja mm. World Music School Helsingissä sekä Sibelius-Akatemiassa, ja hän johtaa omaa lauluaryhmää Musiikkikoulu Uuulussa Tampereella. 

Anna Dantchev on valmistunut musiikkitieteilijäksi Jyväskylän yliopistosta sekä globaalin musiikin maisteriksi SIbelius Akatemiasta. 
Anna on kasvanut bulgarialaiseen laulu - ja musiikkiperinteeseen kotonaan. Hän on myös opiskellut bulgarialaista laulua mm. Janka Rupkinan kanssa. 

Anna on erikoistunut bulgarialaiseen itkuvirsiperinteeseen.

Myös kurssit bulgarialaisesta musiikkiperinteestä yleisesti ovat mahdollisia.

Kurssien opetuskieli - suomi, englanti, tarvittaessa myös ruotsi ja bulgaria.

 
Atilla Kurt

Turkkilaisen musiikin perusvalmiudet (soitintuntemus, rytmituntemus, improvisointi, säveltäjät, turkkilaisen musiikin historia), turkkilaisen musiikin hahmottaminen (mikrointervallioppi, makaamit/moodit, modulaatiot), sekä instrumenttiopetus (kanun, tanbur, saz, kudüm ja bendir pääinstrumentteina).

Atilla Kurt voi antaa opetusta/workshoppeja kaikenikäisille opiskelijoille musiikkioppilaitoksissa, sekä ryhmille että yksityishenkilöille. Opetuskokonaisuuksia ja opetuksen kestoa räätälöidään aina tapauskohtaisesti oppijanoisten tarpeen mukaan, muutamasta tunnista opetussarjaan asti. Opetuskielenä ovat suomi, englanti ja turkki. Toiminta-aluena koko Suomi.

Atilla Kurt on opiskellut vierasoppilaana Istanbulin konservatoriossa. Hän on luennoinut mm. Sibelius-Akatemiassa, Oulun konservatoriossa sekä järjestänyt workshopeja vuodesta 1992 lähtien.

Helsinki International Folk Dance Club

Eri maiden kansantansseja opetetaan viikoittain, mm. erityisesti Balkanin kansojen tansseihin erikoistunut Frunza-ryhmä.

Hillel Tokazier

Oppitunti juutalaisesta musiikista musiikkiesimerkein.

Jan Peter Nyman

Arabialaiseen, turkkilaiseen ja moneen muuhunkin musiikkikulttuuriin perehtynyt Jan Peter on ammattilainen musiikinopettaja, joka voi tehdä esim. kouluja varten tapauskohtaisesti räätälöityjä opetuskokonaisuuksia.

Kari Vannemaa

Kreikkalaiseen musiikkiin, kieleen ja kulttuuriin syvällisesti paneutunut
musiikinopettaja ottaisi mielellään muutamia oppilaita jotka haluaisivat perehtyä oikeaoppiseen buzukinsoittoon tai rebetika-kitaran salaisuuksiin. Oppilailta edellytetään kunnollista instrumenttia (tarvittaessa autetaan sen hankkimisessa) ja sydämestä lähtevää innostusta kreikkalaiseen musiikkiin ja soittamisen harjoitteluun.

Marouf Majidi

Sibelius-Akatemiassa maailmanmusiikki ohjelmassa opiskellut Marouf Majidi, opettaa Iranilaista klassista musiikkia sekä kurdilaista kansanmusiikkia kaikenikäisille opiskelijoille musiikkioppilaitoksissa, kouluissa, päiväkodeissa ja harrastusryhmille, myös yksityistunteja.

Nefes

Nefes-yhtyeen jäsenet opettavat turkkilaisen musiikin ja kansantanssin eri tyylejä. Yhtye pitää vuosittain myös workshopeja tuleville musiikinopettajille Sibelius-Akatemiassa.

Timo Puhakka

Kreikkalainen kansanmusiikki yleensä ja erityisesti kaupunkien rebetikan ja laikan kehitys sekä tyylit, rytmit ja moodit. Tarvittaessa perustiedot myös maaseudun dimotikasta. Puhakka on opettanut kreikkalaista musiikkia lähinnä Suomi-Kreikka -seurojen järjestämissä tilaisuuksissa. Muuta opetuskokemusta runsaasti. Antaa myös oppia busukin ja baklamasin soitossa.

Valeria 'Clarinetta' Conte

Valeria "Clarinetta" Conte tarjoaa yksilö- ja ryhmäopetusta kaikilla tasoilla ja kaikenikäisille. Opetusohjelma sovitaan etukäteen opiskelijan kanssa, kiinnittäen erityistä huomiota opiskelijan tavoitteisiin ja toiveisiin. Hän järjestää ajoittain Klezmerin musiikkityöpajoja ja johtaa Klezmerin tanssitapahtumia. Valeria on opiskellut klassisen klarinetin (2010, Italia) kandidaatin tutkinnon ja musiikin maisteritutkinnon maailmanmusiikista (GLOMAS 2015, Tanska). 

Valeria opettaa englannin ja italian kielellä International School of Music Finlandissa: www.ismfinland.org
www.valeriaclarinetta.com

World Music School Helsinki

Musiikin opetus · Helsinki

WWW
Facebook

Eurooppa

Cinta Hermo

Flamencolaulun opetus, flamencon historia ja rytmit. Piirpaukeen pitkäaikainen jäsen sekä omaa soolouraa tehnyt Cinta Hermo on syntyperäinen andalusialainen ja tutustunut flamencoon lapsuudesta lähtien. CV

Helsinki Pipes and Drums

Skotlantilaisen säkkipillin, Ison Ylämaanpillin (Great Highland Bagpipe), sekä rumpujen (Snare-, Tenori-, Basso-) opetusta Helsingin alueella. Myös ylämaan tansseja.

Janne Ojajärvi

Huuliharpun ja pitkähuilun opetusta Pohjois-Karjalan seudulla. Sovittaessa keikkaluontoisesti myös muualla esim. Helsingissä.

Janne Ojajärvi on huuliharpun ja pitkähuilun soiton opetukseen erikoistunut Musiikkipedagogi (AMK) ja musiikin maisteri.

Hän opettaa monipuolisesti eri ikäisille ja tasoisille soittajille. Etätunnit ja ryhmätunnit mahdollisia. Soittimen mallin ja sävellajin suhteen voit kysyä Jannelta neuvoa uuden soittimen hankintaan. Soitonopetuksen musiikkityylit ja sisältö räätälöidään oppilaan tarpeiden ja mielenkiinnon mukaan. Janne opettaa tarvittaessa myös munniharpun soittoa.

Esimerkkejä opetettavista musiikkityyleistä huuliharpulla: kansanmusiikki, blues, rock, pop, country, irlantilainen kansanmusiikki.

https://janneojajarvi.com/
https://huuliharppu.fi/
https://www.overtoneflute.fi/

Javier Sanchez

Soittotunteja kontrabassolle, sähköbassolle ja nauhattomalle bassolle!

Oletko kiinnostunut sormi- ja jousitekniikoista kontrabassolla? Haluaisitko oppia tekniikoita sähköbassolla ja nauhattomalla bassolla? Metodini keskittyy harmonian ja rytmin ymmärtämiseen improvisaatiossa, säestystaitoihin ja vuorovaikutukseen yhtyesoitossa. Soittotunnit valmistavat sinua monipuoliseksi basistiksi, ja saat perusteet kansainväliselle muusikon uralle:
 
- Säestys ja soolonsoitto
- Sointujen käyttö bassolla
- Musiikin teoriaa ja harmoniaa
- Nuottien lukemista
- Kuinka valmistautua pääsykokeisiin ja koesoittoihin

Opiskelin bassonsoittoa usean vuoden ajan Yhdysvalloissa seuraavien basistien kanssa: Victor Bailey, Lincoln Goines, Oscar Stagnaro, John Pattitucci ja Victor Wooten. Tutkin maailmanmusiikin tyylejä ja käyttöä bassolla. Asiantuntemukseni on akustisessa musiikissa ja genreissä kuten jazz, flamenco sekä Etelä-Amerikan, Lähi-Idän ja Afrikan musiikki.

Tutkinnot:
- Berklee College of Music. Boston, USA (2015) Bachelor of Music
- Sibelius Akatemia / Royal Academy of Music. Suomi / Tanska (2018) Musiikin maisteri
- Metropolia Ammatikorkeakoulu. Suomi YAMK (2019) Musiikkipedagogiikan maisteri

Opetuskielet espanja ja englanti.

http://www.javiersanchezperez.com/
https://youtu.be/EQRnVSW0aT4

Tarjoan 30 euroa 60 minuutin tunnilta pääkaupunkiseudulla, ja 25 euroa sekä etäopetukselta että viikoittain 45 minuutin oppitunnilta. Ota yhteyttä ja tervetuloa tunneille!

Oláh Lajos

Unkarilainen tanssitupa. Oláh Lajos ja puolisonsa Anikó vetävät aidon unkarilaisen tanssituvan, eli opettavat ja säestävät unkarilaisia tansseja. Pariskunta opettaa myös Kodály systeemiä. Pariskunta etsii myös sopivia soittajia perustaakseen isomman yhtyeen ja lienee valmis opettamaan myös heitä.

Timo Puhakka

Kreikkalainen kansanmusiikki yleensä ja erityisesti kaupunkien rebetikan ja laikan kehitys sekä tyylit, rytmit ja moodit. Tarvittaessa perustiedot myös maaseudun dimotikasta. Puhakka on opettanut kreikkalaista musiikkia lähinnä Suomi-Kreikka -seurojen järjestämissä tilaisuuksissa. Muuta opetuskokemusta runsaasti. Antaa myös oppia busukin ja baklamasin soitossa.

Toni Jokiniitty

Toni Jokiniitty on opettanut flamencokitaran soittoa vuodesta 2003. Hän tarjoaa opetusta sekä vasta-alkajille että pidemmälle ehtineille. Tunneilla voidaan paneutua perusasioiden lisäksi esim. flamencolaulun ja/tai -tanssin säestämiseen, flamencomusiikin säveltämiseen tai erilaisten soittotekniikoiden saloihin.Yksityisopetuksen lisäksi Toni on vetänyt kursseja esim. Tampereen flamencoyhdistyksellä sekä Musiikkikoulu Uulussa. Opetuskielet: suomi, espanja, englanti. Toimialue: sopimuksen mukaan koko Suomi.

Valeria 'Clarinetta' Conte

Valeria "Clarinetta" Conte tarjoaa yksilö- ja ryhmäopetusta kaikilla tasoilla ja kaikenikäisille. Opetusohjelma sovitaan etukäteen opiskelijan kanssa, kiinnittäen erityistä huomiota opiskelijan tavoitteisiin ja toiveisiin. Hän järjestää ajoittain Klezmerin musiikkityöpajoja ja johtaa Klezmerin tanssitapahtumia. Valeria on opiskellut klassisen klarinetin (2010, Italia) kandidaatin tutkinnon ja musiikin maisteritutkinnon maailmanmusiikista (GLOMAS 2015, Tanska). 

Valeria opettaa englannin ja italian kielellä International School of Music Finlandissa: www.ismfinland.org
www.valeriaclarinetta.com

World Music School Helsinki

Musiikin opetus · Helsinki

WWW
Facebook

Latinalainen Amerikka

Kulttuuriyhdistys Tambor Vivo ry

Kulttuuriyhdistys Tambor Vivo ry järjestää capoeira angolan sekä brasilialaisten rytmien ja tanssien opetusta Helsingissä ja muualla Suomessa. Musiikin opetuksessa keskitymme useiden afrobrasilialaisten rytmien ja laulujen opettamiseen, niitä ovat esim. samba de roda, tambor de crioula, coco, jongo. Pääopettajamme on brasilialainen José Santos, lempinimeltään Bom Cabelo. Hänellä on yli 15 vuoden kokemus niin aikuisten kuin lastenkin opettamisesta sekä Brasiliassa, että Suomessa. Tarjoamme opetusta suomeksi, portugaliksi, englanniksi ja espanjaksi.

Luis Alberto Risso

Rumpujensoiton opetusta erilaisissa musiikkityyleissä 12 vuotiaista aikuisiin: latin, jazz, pop jne. Improvisointi ja nuotinluku ynnä muu rumpujen soittoon liittyvä. Opetuskokemusta mm konservatoriosta, Kumpulan nuorisotalolta ja Oulunkylän yhteiskoulusta.

Rumba-Akatemia

RUMBA-AKATEMIA, Suomen paras ja ainoa kuubalaisen musiikin ja tanssin opetukseen erikoistunut musiikkikoulu on tarjonnut opetusta jo yli 10 vuotta!
Rumba-Akatemia tarjoaa yksityis- ja ryhmäopetusta sekä tiiviskursseja niin lapsille kuin aikuisille.

Musiikkikoulussamme voi opiskella laulua ja perkussioita, tres-kitaraa tai muita son-musiikin soittimia sekä tanssia, jota opetetaan tiiviskursseilla.

 

Sambakoulu Império do Papagaio

Banda Reggae Papagaio järjestää kursseja liittyen afrobrasilialaiseen rytmiikkaan ja tanssiin. Kursseja on vuosien varrella pidetty 1-2 vuodessa Sambakoulu Imperio do Papagaion tiloissa.

World Music School Helsinki

Musiikin opetus · Helsinki

WWW
Facebook

Reggae

Mike Thomas

Kokenut jamaikalainen reggae-muusikko, joka opettaa myös muuta karibialaista musiikkia. Pk-seutu.