Pomppulinnan Kreivi

Jorma Airola
Kotipaikka 
Helsinki
Esittely 

Pomppulinnan Kreivin uutta lastenmusiikkia kuvastaa parhaiten ajatus linnusta, joka maiden ja kulttuurien rajoista piittamatta lentää vapaana pysähtyen aina siellä, missä rytmit ovat kaikkein mukaansatempaavimmat.

Kreivi ja hänen soittoniekkansa ottavat lapset mukaansa mielikuvitusmatkalle laulujen maailmaan. Konsertin aikana tutustutaan mm. Erkkaan, haukien Houdiniin, joka pakenee kaikista mahdollisista satimista; kotiinpaluusta haaveilevaan yksinäiseen merirosvoon sekä kompostissa jorailevaan Salsamatoon.

Pomppupumpun soittajat ovat hioutuneet timanteiksi monissa muissa yhtyeissä kuten: Paukkumaissi, Kuukumina, Shava ja Arnold Chiwalala Band. 

Vili Mustalampi - laulu, tres
Arja Paju - basso, laulu 
Valtteri Bruun - kitara, laulu
Hannu Risku - rummut, laulu
Ricardo Padilla (Chile) - perkussiot, laulu

Teknistä tietoa 

Yhtye voi tehdä korkeintaan tunnin mittaisen esiintymisen. Äänentoisto- ja esiintymisvaatimukset vaihtelevat tilanteen mukaan.  Minimissään vahvistusta vaativat laulut ja kitarat (viisi laulua, sähkökitara, -basso ja treskitara). Mikäli esiintymispaikka on isompi, vahvistusta vaativat myös perkussiot ja rumpusetti. Esiintymispaikalla pitää olla yhtyeelle soittotilaa vähintään 4x3 metriä. Pienemmän äänentoiston vaativalle keikalle yhtye voi tuoda äänentoiston mukanaan.