Zorbas Band

Zorbas BandKotipaikka
Vantaa

Esittely

Zorbas Band on kreikkalaisen musiikin yhtye. Se koostuu kokeneista muusikoista joilla on vahva etnisen musiikin tausta ja joista jokainen on oman instrumenttinsa taituri. Yhtyeen repertuaari on laaja. Se käsittää kaikki kreikkalaisen populäärimusiikin tyylilajit aina 1800-luvun smirniläisestä tämän päivän musiikkiin.

Yhtyeen erityisohjelmana ovat kreikkalaiset tanssit. Ohjelmistossa on paljon tanssisarjoja, kuten sirtos, kalamatianos, tsifteteli, hasaposervikos, sirtaki ja zeibekiko. Myös harvinaisempia tansseja löytyy tarpeen mukaan, kuten tsamikos, ballos, maleviziotikos jne. Yleisötanssituksella yhtye saa tunnelman nousemaan kattoon kreikkalaisissa illoissa.

Yhtyeellä on oma, huippuluokan äänentoisto.

Maria - laulu ja viulu
Victoria Vatanskaja - piano
Juha Levo - basso
Petri Lampinen - kitara
Nikos Vlachos - rummut ja laulu
Kari Vannemaa - buzuki, huilu, ud-luuttu ja kitara

www.duozorbas.com

Teknistä tietoa

Ohjelmisto käsittää yli 600 kappaletta konserttimusiikista erilaisiin tanssimusiikkeihin; tsiftetelistä kansantansseihin. Esityksen sisältö sekä konsertin kesto voidaan räätälöidä tapauskohtaisesti. Zorbas Band voi esiintyä pienellä kokoonpanolla akustisesti, mutta suuremmalla kokoonpanolla tarvitaan vahvistus. Yhtyeellä on omat laitteet pienempiin ja isompiin tiloihin.

Yhteystiedot

Maria
p. 044 357 6558
Nikos Vlachos
p. 040 0977 407