ES-OW and the Ridial Band

Main photo
ES-OW and the Ridial Band photo

Esittely

Es-ow on Senegalilainen reggae ja afro-pop-taiteilija. Vuonna 2012 Es-ow muutti Suomeen ja perusti Ridial Bandin Helsingissä yhdessä muiden kunnianhimoisten muusikoiden kanssa Senegalista, Kamerunista, Kongosta, Espanjasta ja Suomesta. Senegalissa "ridial" tarkoittaa todellista.

Ridial bandin musiikki on energinen sekoitus rytmeistä, äänistä ja melodioista, jotka yhdistyvät bändin jäsenien erilaisista afro-juurista sekä funkista, reggaeista, hiphopista, afro-beatistä ja jazzista. Es-ow: n kappaleet juurtuvat hänen kaikkien ihmisten tasa-arvon ideologiaan, etsivät oikeutta ja innokkaita auttamaan tarvitsevia. Sanoitukset heijastavat myös monikulttuurisia perusteita Afrikan juurtuneesta musiikista eri mantereilla, koska niitä lauletaan englannin, fulan, mandingan, diolan, wolofin, espanjan ja ranskan kielillä.

Es-ow and the Ridial Band julkaisi ensimmäisen levynsä "Celebration" vuonna 2016 ja ovat soittaneet useissa festivaaleissa ja klubeissa, kuten Afro-Jazz Clubissa ja World Village Festivalissa Helsingissä sekä Waaw-festivaalilla Jyväskylässä. Vuonna 2017 Es-ow ja Ridial Band on kutsuttu kiertueelle Senegalissa.

ES-OW (Senegal) - laulu
& the Ridial band

Teknistä tietoa

Yhtye tarvitsee äänentoiston. Akustinen esiintyminen mahdollista pienemmissä tiloissa.