Etnosoi! festivaali

Maailman musiikin keskuksen suurin vuosittainen tuotanto on maailman eri musiikkikulttuureihin keskittyvä Etnosoi!-festivaali. Etnosoi! on Suomen ensimmäinen maailmanmusiikkifestivaali. Ensimmäisen kerran se järjestettiin 1988. Festivaali järjestetään marraskuussa ja sen tavoitteena on avartaa suomalaisyleisön musiikillista kokemuskenttää tarjoamalla ohjelmistossa täällä vähemmän tunnettujen artistien tai musiikkikulttuurien musiikkeja. Festivaali toteutetaan pääosin Helsingissä, mutta vuodesta 2010 Etnosoi!-konsertteja on järjestetty myös Tampereella.

Kuva
Etnosoi! 2021 logo

Etnosoi! 5.-14.11.2021


Sam Leen marraskuun konserttiliput ovat myynnissä! Sielukas folk-musiikin tulkitsija ja palkittu artisti esiintyy Savoy-teatterissa, Helsingissä sunnuntaina 14.11.2021.

Tiedostamme, ettemme voi tietää, mitä kesä ja sen jälkeinen aika tuo tullessaan. Katsomme tulevaisuutta kuitenkin toiveikkain mielin valmistellen marraskuista Etnosoi!-festivaalia. Julkaisemme lisää ohjelmistoa toukokuun ja alkukesän aikana.

Viime vuonna Sam Leen Savoy-teatterin konserttiin ostetut käyttämättömät liput käyvät sellaisenaan tänä vuonna. Mikäli konserttia ei olosuhteiden johdosta voida toteuttaa tänäkään vuonna, rahat palautetaan lipun ostajalle.

Lämpöistä kevättä!

www.etnosoi.fi

Tagit