Morasta

Main photo
Morasta

Esittely

The Morasta Crew Sierra Leonen Waterloosta on tehnyt reggae musiikkia vuodesta 2007 saakka. Yhtyeeseen kuuluu kaksi laulujaa Morasta Sesay & Sima Banta, basisti Joseph Williams, rumpali Kabbah Ruben, kitaristi Jeffrey Nallo, taustalaulajat Judah Conteh, Fatmata Sesay, Mohamed N'Gaodjia, Bernard Kamara ja Zegede Boyoh, congas Idrisa Kamara, Edison NN.

Morasta muutti suomeen toukokuussa 2012. Hän on työskennellyt erilaisten kokoonpanojen kanssa Suomessa ja suunnittelee yhteistyötä niinikään Kemiössä asuvan jamaikalaisen lauluntekijän ja laulujan Damion Scottin kanssa.

Morasta on esiintynyt monilla festivaaleilla Sierra Leonessa. Helsingissä esiintymisiä ovat mm. Sierra Leone Refugee All Star Bandin kanssa Savoy-teatterissa ja sooloesiintyminen Caisan lavalla Helsinki-päivänä, seka Safra ry:n järjestämissä tapahtumissa. Kemiössä hän on esiintynyt kouluissa ja päiväkodeissa sekä muissa muissa tapahtumissa.

Morasta Sesay (Sierra Leone) - Laulu
+yhtye

Teknistä tietoa

Morastan esityksen kesto n. 1 tunti. Laitetarpeesta tulee neuvotella tapauskohtaisesti, Morasta voi myös esiintyä akustisesti.

Musiikkityylit