Robin DeWan

Main photo
Robin DeWan

Esittely

Robin DeWan on erikoistunut didgeridoohon ja on soittanut instrumenttia 1990-luvun alusta lähtien. Hän on esiintynyt eri ryhmissä, soolotaiteilijana sekä tanssi- ja teatteriprojekteissa. Hän on kotoisin Yhdysvalloista ja työskentelee tällä hetkellä Helsingissä. Suomalaisia artisteja, joiden kanssa hän on levyttänyt, ovat Aikakone, Ylva ja Nebula Meltdown. Lisäksi hän on julkaissut soololevyn Groundswell.

Hänen vahvuutensa on live-soitto, Robin on esiintynyt kaikkialla Pohjoismaissa sekä monissa muissa maissa. Lavalla hän on ollut suomalaisten esiintyjien, kuten 22-Pistepirkon, Angelitin, Palefacen ja tulisirkusryhmän Native Noisen kanssa. Kansainvälisiä artisteja, joiden kanssa hän on esiintynyt, ovat muun muassa krimitatari folk/jazz-kitaristi Enver İzmaylov ja amerikkalainen lyömäsoittaja Artis the Spoonman. Hän opettaa myös didgeridoon soittoa.

Esiintymiset  Suomessa, Ruotsissa, Venäjällä ja Virossa ovat vahvistaneet Robinin mainetta innovatiivisena ja dynaamisena didgeridoon soittajana.
Lisätietoja ja musiikkinäytteitä löytyy hänen verkkosivuiltaan: robindewan.net

Robin DeWan (USA) - didgeridoo, lyömäsoittimet
  + lisämuusikoita tarpeen mukaan

Teknistä tietoa

Robin DeWan räätälöi esityksensä asiakkaan ja tapahtumapaikan toiveiden mukaan. Esitykset voivat vaihdella sooloesityksistä yhtyeisiin, esitettävänä muiden muusikoiden ja/tai tanssijoiden kanssa.

Musiikkityylit