TI Boyz from Brasil

Main photo
TI Boyz from Brasil

Esittely

TI Boyz from Brasil on Jazz-fuusioryhmä, joka esiintyy pääasiassa Euroopassa. Ryhmä on vankka Calypso Samban, Jazzin ja Bossa Novan tulkki, joka tekee omia merkittäviä akustisia sovituksiaan yhdessä luovien rytmisten kuvioiden kanssa. Ryhmä esiintyy yksin, duo-kokoonpanossa ja triona  lyömäsoittajan kanssa. Kaikki tämä vangitsee musiikin kauneuden ja luovuttaa yleisölle hienovaraisella ja lumoavalla tavalla, joka saa yleisön unelmoimaan kuin rakastuneen ensimmäistä kertaa.

TI Boyz from Brasil on Calypso Samban keksijä, hieno sekoitus rytmejä, joka lumoaa yleisöä ympäri Eurooppaa ja tuo takaisin vuosien 1950 ja 1960 musiikin laadun 2000-luvun vivahtein. Sen kiinnostus musiikkiin menee paljon pidemmälle kuin pelkkä kappaleiden soittaminen, se sisältää laajan tutkimuksen ja perehtymisen mukana olevien muusikoiden taitojen täydellä kyvyllä sekä yksilöinä että ryhminä. Ryhmän yhteensoiton onkin sanottu kuulostavan kuin pieneltä orkesterilta.

Terry De Coteau (Trinidad & Tobago) - tenori-, altto- and sopraanosaksofonit
Italo José (Brasilia) - 7-kielinen akustinen kitara, laulu

Teknistä tietoa

Konsertin pituus voi olla 2x45 minuuttia tai 3x45 minuuttia. Yhtyeellä on oma PA-kalusto, jota voidaan käyttää tilanteesta riippuen.