Hiphop Suomessa -seminaari 6.–7.10.2022

Hiphop Suomessa -seminaari 6.–7.10.2022, Helsinki

Tutkimusverkosto Hiphop Suomessa: suuntaukset ja sukupolvet kutsuu tutkijoita, opiskelijoita ja hiphop-kulttuurin toimijoita vuotuiseen Hiphop Suomessa -seminaariin. Seminaari järjestetään Helsingissä Tieteiden talolla (Kirkkokatu 6) to 6.10.2022 klo 13.45–17 ja pe 7.10.2022 klo 10.45–17.30.

Seminaarin ohjelma (https://hiphopfinland.files.wordpress.com/2022/09/hhs2022_aikataulu_valmis.pdf)

Seminaarin tarkoituksena on tarjota matalan kynnyksen tapahtuma erityisesti Suomessa toimiville tutkijoille, opiskelijoille ja muille kulttuurin parissa toimiville keskustella, tavata toisiaan ja esitellä tutkimustansa ja toimintaansa.

Paneelikeskustelu ”Hiphop voimavarana” päättää tapahtuman perjantaina. Hiphopin juuret ovat marginalisoitujen nuorten taiteellisessa luovuudessa ja itseilmaisussa; elinvoimaisen, monimuotoisen kulttuurin on siten usein kuvattu syntyneen kuin tyhjästä (something from nothing). Hiphop-kulttuuri on tarjonnut eri taustaisille ja ikäisille väylän ilmaista itseään esimerkiksi räpin, graffitin ja katutanssin keinoin. Miten hiphop toimii voimavarana Suomessa?

Seminaari järjestetään ns. hybridi-muotoisena, jolloin on mahdollista osallistua joko paikan päällä tai etänä. Kerrothan ilmoittautuessasi, kummalla tavalla osallistut. Tilaisuus on avoin kaikille; ilmoittauduthan kuitenkin etukäteen 1.10.2022. mennessä osoitteeseen hhsverkosto(at)gmail.com

Seminaari tavoittelee turvallisempaa tilaa, emmekä hyväksy minkäänlaista häirintää tai syrjintää. Lisätietoja Tieteiden talon esteettömyydestä täällä (https://www.tieteidentalo.fi/fi/tilat-ja-tilavaraukset/esteettomyys)

Kysyttävää? Ota yhteyttä meihin: hhsverkosto(at)gmail.com