Sonic Poetry

Main photo
Sonic Poetry

Esittely

Sonic Poetry on musiikkialan yritys joka tarjoaa niin libe-esiintymisiä kuin äänisuunnittelua mm. taidenäyttelyihin, teatteriproduktioihin ja monitaiteellisiin esityksiin. Musiikkia on laidasta laitaan, barokkia, kelttifolkkia, poppia, klassista, pelimannimusiikkia ja omaa improvisaatioita. Olga Kolari on palkittu Kansainvälisessä Kantelekilpailussa 2017 (Mielen Maisemat- yhtye) ja 2019 (sooloesitys Keski-Suomen kanteleella). Mielen Maisemat-yhtye pääsi myös Konsta Jylhä-kilpailun semifinaaliin. Tärkein intohimo on improvisaatio, ”hiljainen haltioituminen” pienkanteleen ääressä mutta ohjelmaa aina räätälöidään tilaisuuden mukaan ja tilaajan toiveet toteutetaan.

Olga Kolari (Venäjä/Suomi): Olga Kolari (Venäjä/Suomi): piano, viulu. alttoviulu, harppu, kantele, psalttari, cura saz, jouhikko syntetisaattorit, äänityöt ja äänisuunnittelu.
Kokoonpanot: Mistica, Lyres of the Dunes, Harpoet, Ruuhkavuosi, Mielen Maisemat

Teknistä tietoa

Sonic Poetrylla on käytössä oma äänentoisto joka sopii niin isoihin kuin pienempiin tiloihin. Esiinnyn myös akustisesti, riippuen tilasta ja soittimesta (viulu monesti ei tarvitse äänentoistoa, kantele soi akustisesti pienemmissä tiloissa).